Mesajul a fost trimis cu succes. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Multumim!

KNOCKIT - Despre noi

Sa facem cunostinta

Noi suntem echipa KnockIT, o echipa tanara, dar cu multa experienta in ceea ce facem. Venim din mai multe medii si domenii, avand experienta, atat pe cont propriu sau companii mici, cat si experienta corporate, venind din agentii mari si cu traditie. Punem multa pasiune in activitatea noastra si experientele anterioare ne ajuta sa oferim clientilor exact ceea ce le trebuie: o consultanta obiectiva si produs de calitate care se pliaza pe nevoile lor.

Pentru noi nu exista proiecte mici, toate proiectele sunt importante!

Suntem constienti ca activitatea de business a fiecarui client poate depinde in mod direct de munca noastra, asa ca tratam fiecare proiect cu multa seriozitate, fara a face diferenta intre gradele de importanta a proiectelor.

Tehnologii

Dupa cum, probabil, stiti, web-ul este intr-o continua expansiune si transformare, iar noi tinem pasul printr-o informare continua.

Astfel, folosim cele mai noi tehnologii web existente, framework-uri si platforme, ceea ce ne ajuta sa oferim produse de calitate si de actualitate, respectand termenele de livrare.

Clienti

Pentru noi, in activitate, clientii reprezinta cea mai mare prioritate.

Colaboram cu o varietate de clienti din diverse domenii, atat nationali, cat si internationali, afaceri mici sau industriale, fiind capabili sa ne adaptam si sa oferim solutii personalizate fiecaru-i client in parte.

Suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem, iar cand apar situatii neprevazute, oferim suport chiar si in afara orelor de program pentru o buna functionare online a afacerii dumneavoastra.

Ca si caz concret, am avut situatia in care un magazin online (Prestashop) a avut ceva probleme tehnice chiar inainte de Black Friday. S-a mobilizat intreaga echipa si s-a muncit aproape o noapte intreaga pentru ca magazinul sa fie 100% functional inainte de a incepe vanzarile masive specifice evenimentului.

Proprietarul magazinului a fost foarte multumit si astfel a devenit clientul nostru fidel, incetand colaborarea cu o alta firma din cauza careia au aparut problemele respective.

Acesta este doar un exemplu. De-a lungul activitatii am intampinat multe situatii in care a fost nevoie de interventie rapida pentru ca lucrurile sa functioneze.

Datorita atentiei pe care o acordam muncii noastre, ne mandrim cu faptul ca, pana in momentul de fata, nu am avut nici un client nemultumit.

Daca v-am starnit interesul, nu ezitati sa ne contactati!